Impressum


Furry Fellows®

Sabine Balsmeier

Postadres: Vroege van Tol 53, 6851 VR Huissen, Nederland

Telefoon: + 31 641104148

Mail: info@furryfellows.nl

Internet: www.furryfellows.nl


KvK-nummer: 90830393

BTW-ID: NL004844834B07

Bank: Knab     IBAN: NL05 KNAB 0615 4384 31     BIC: KNABNL2H


Toezichthoudende instantie: Kreisveterinäramt Kleve

In Duitsland heb je de toestemming van de toezichthoudende instantie nodig om als kynologisch instructeur te mogen werken (Tierschutzgesetz §11, Abs. 1, Nr. 8f). Deze heb ik ontvangen van het Kreisveterinäramt Kleve.


Verantwoordelijk voor de inhoud van deze website: Sabine Balsmeier

Aansprakelijkheidsclaims tegen de aanbieder van deze website met betrekking tot materiële of immateriële schade die door het gebruik of niet-gebruik van de aangeboden informatie of onvolledige informatie is veroorzaakt, zijn principieel uitgesloten.

De op deze website gepubliceerde inhoud en foto's vallen onder het auteursrecht en onder naburige rechten. Voor elk gebruik dat niet is toegestaan volgens de wetgeving inzake auteursrecht en naburige rechten is de voorafgaande schriftelijke toestemming van de aanbieder of de respectieve houder van het auteursrecht vereist. Dit geldt in het bijzonder voor het kopiëren, bewerken, vertalen, opslaan, verwerken of reproduceren van inhoud in databanken of andere elektronische media en systemen. De reproductie of verspreiding van inhouden of volledige pagina's is niet toegestaan.